Anlık Bildirim

Baştan sona İngilizce eğitim kursu kısa süreliğine 24.99 TL

Online İngilizce kurs arayanlar için sıcak fırsat! Udemy'de normalde 409 TL'ye satılan “Baştan Sona İngilizce Eğitimi - Sıfırdan Başlayanlar İçin” isimli kurs kısa bir süre için 24.99 TL'ye satılacak.

Baştan başlayarak ileri düzeyde İngilizce öğrenmek isteyenler için A1 - C1 seviyelerinin tüm konularını içeren kapsamlı İngilizce eğitimi geçici süreliğine indirimde. Oturduğunuz yerden tek tık ile iyi bir İngilizce bilgisine sahip olabilirsiniz. Udemy'de normalde 409 TL'ye satılan “Baştan Sona İngilizce Eğitimi - Sıfırdan Başlayanlar İçin” isimli kursu bu bağlantı üzerinden 24.99 TL'ye satın alabilirsiniz.

Kurs, İngilizce öğrenmeye yeni başlayanları ve sağlam bir temel oluşturmak isteyenler hedef alıyor. A1 seviyesinden C1 seviyesine kadar videolu dersler içeriyor. Temel seviyeden İleri (Advanced) seviyeye kadar tüm dil bilgisi konularını öğretiyor. Eğitimin içeriği Avrupa Ortak Dil Kriterleri’ne uygun bir şekilde hazırlandı.

Baştan Sona İngilizce Eğitimi Udemy kurs linki

20 Saate Yakın İçerik

Eğitim, gramer bilgisinin yanında dinleme ve konuşma eğitimleri de içeriyor. Her videonun sonunda pratik yapılması için aktiviteler ve öğrenmeyi pekiştirecek sorular bulunuyor. Toplamda 20 saate yakın bir içeriğin sunulduğu kurs sonunda bitirime sertifikası da kullanıcılara sunulmuş olacak.

Kurs sonunda temel, orta ve ileri seviyede cümle kurabilir, okuduğunuz ve duyduğunuz cümleleri anlayabilir, yabancılarla rahatça iletişim kurabilirsiniz. “Baştan Sona İngilizce Eğitimi - Sıfırdan Başlayanlar İçin” isimli kursu buradan 24.99 TL'ye satın alabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7805 kez okundu.
32 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
udemy, ingilizce ve
2 etiket daha ingilizce kurs Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim