Anlık Bildirim

BMW önümüzdeki yıl Formula E'ye katılma kararı aldı

Hali hazırda Andretti takımı ile Formula E yarışlarında bir nebze de olsa yer alan BMW, 2018/2019 sezonunda kendi geliştirdiği güç ünitesi ile tamamen üretici konumunda katılım sağlayacağını duyurdu.
BMW, yaptığıyla duyuruyla elektrikli Formula E şampiyonasının 2018/2019 sezonunda yer alacağını açıkladı. Alman üretici yarışlarda kendi geliştirdiği bir güç ünitesine sahip bir elektrikli araçla yarışacak. BMW'nin işleri mevcut Andretti takımı tarafından yürütülecek ve marka, EV yarış serisine katılımının gelecekte yol otomobillerine katkıda bulunacağını söylüyor.
 
Proje kapsamında ortaya çıkan gelişmelerin BMW Grubu açısından önemli olacağını belirten BMW AG Yönetim Kurulu Üyesi Klaus Fröhlich, BMW i Motorsport'un üretim ve motor sporları arasındaki etkileşimin fazla olmasının buna katkı sağlayacağını belirtiyor.
 
Audi de Abt Schaeffler takımını tamamen devralması sonrası önümüzdeki sezon kendi adıyla yer alacak ve böylelikle BMW Formula E'de otomobil üretiminden rakipleri olan Renault, DS, Jaguar ve Audi ile rekabet edecek. 2016 yılından beri Andretti Formula E takımına desteği ile yarışlarda yer alması dışında hali hazırda şampiyonada farklı görevlerde yer alan BMW, şu anda i3 ve i8 araçlarıyla güvenlik aracı ve sağlık aracı olarak görev alıyor.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2308 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Formula E, BMW ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim