Anlık Bildirim

Ayna görünümlü iPhone 8 yolda

Önemli sızıntı kaynaklarından biri olan Benjamin Geskin, 10. yıla özel iPhone 8'in dört farklı renk seçeneğiyle sunulacağını ve bunlardan birinin ayna görünümlü olacağını söyledi.
Apple bu yıl iPhone'un 10. yılını kutlaması nedeniyle iPhone 8'i özel bir model olarak hazırlıyor. Dolayısıyla şirket akıllı telefon için bazı özel renk seçenekleri sunacak. iPhone 8'in dört farklı renkle gelmesi muhtemel. Sızıntı kaynağı Benjamin Geskin, bunların arasında ayna görünümlü bir seçeneğin olacağını iddia ediyor.
 
Geskin'in Twitter üzerinden paylaştığı fotoğraf ayna görünümlü gövdeye sahip iPhone'un neye benzeyeceğini gösterse de görseldeki cihazın iPhone 6 olduğunu belirtmek gerek. Yeni model hakkında çok az şey bilinmesine rağmen yeni iPhone 8'in oldukça güzel bir görünüm sunan Sony Xperia XZ Premium'a benzeyeceğini söyleyebiliriz.
 

Beyaz, siyah ve altın iPhone da geliyor

Sony, ekstra dayanıklılık için Gorilla Glass 5 kullanarak etkileyici bir telefon görünümü elde etmeyi başardı. Apple'ın da aynı yoldan ilerleme ihtimali var zira şirket cihazda cam gövde kullanmak istiyor. Çünkü kablosuz şarjın düzgün çalışabilmesi için cam bir arka panel gerekli.
 
iPhone 8'in diğer üç renk seçeneği ise beyaz, siyah ve rose gold -yada tamamen yeni bir seçenek- olacak gibi görünüyor. Daha önce Apple'ın deep blue (derin mavi) rengi üzerinde çalıştığına dair söylentiler vardı. Dolayısıyla şirketin bu seçeneği iPhone 8 ile piyasaya sunabileceği belirtiliyor.
 
Gelen haberlere göre, Apple'ın yaşadığı üretim sıkıntıları nedeniyle satışlar biraz geç başlayacak gibi görünse de iPhone 8'in Eylül ayında tanıtılacağı tahmin ediliyor. Analistler cihazın Ekim veya Kasım aylarında, yani yenilenen iPhone 7s ve 7s Plus modellerinden biraz daha geç satışa sunulmasını bekliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5396 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim