Anlık Bildirim

AverMedia’nın oyuncu ürünleri satışa çıkıyor

Üst seviye oyuncular için yayın konusunda önemli çözümlere sahip olan Avermedia, Computex 2018 fuarında en iyilerini tanıtmıştı. Şimdi ise ön siparişe açılıyor.

Donanım tarafında değil de çoklu ortam tarafında oyuncu pazarının gözde isimlerinden AverMedia, Computex 2018 fuarında tanıttığı görüntü yakalama ve yayın cihazlarını ön siparişe açtı.

LIVE GAMER ürünleri

LIVE GAMER 4K (GC573) modeli 4K 60fps olarak hem görüntü yakalıyor hem de yayın aktarabiliyor. PCIe tabanlı olan yakalama kartı oyunlarını paylaşmak isteyen profesyonellere iyi bir alternatif olacak. 4K yakalama için en az GTX 1060 ekran kartı isteyen cihaz 299$ fiyatıyla ön siparişte.

LIVE GAMER ULTRA (GC553) ise 4K 30fps yakalama ve 4K 60fps yayın aktarma özelliğine sahip. USB 3.1 Type-C arayüzü ile biraz daha taşınabilir bir yapıda. Yine GTX 1050 Ti veya GTX 1060 üzeri ekran kartı isteyen cihazın fiyatı 269$.

 

AverMedia’nın oyuncu ürünleri satışa çıkıyor Tam Boyutta Gör

Bunların yanında 4 sürücü ve 2 adet 3 inçlik subwoofer barındıran SonicBlast ses sistemi 150$, üst seviye USB oyuncu mikrofonu 165$ fiyat etiketine sahip. Yeni 4K UHD web kamera ise önümüzdeki aylarda satışa sunulacak.

 

AverMedia’nın oyuncu ürünleri satışa çıkıyor Tam Boyutta Gör

Oyuncu ürünleri haricinde Nvidia’nın Jetson TX1/TX2 sistemleri ile donatılmış derin öğrenme uygulamaları, endüstriyel yüz tanıma ve insansız hava araçları için Tegra entegreli çözümler yine AverMedia’nın ürünleri arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim