Anlık Bildirim

Avengers: Endgame'in süresi nihayet belli oldu

Marvel sinematik evreninde bir dönemi sona erdirecek olan Avengers: Endgame filmi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Filmin uzunluğu da nihayet belli oldu.
Son yıların en merakla beklenen filmi olan Avengers: Endgame için artık yalnızca bir ay gibi çok kısa bir süre kaldı. Heyecanlı bekleyiş devam ederken Disney ve Marvel Stüdyoları her geçen gün yeni bilgiler de ortaya çıkmaya devam ediyor. Nihayet filmin süresi de belli oldu.

ABD'nin AMC sinemaları ve IMDb'de yer alan bilgilere göre Avengers: Endgame tam 182 dakika uzunluğunda olacak. Yani Marvel sinematik evreninin önemli bir farkla en uzun filmini izleyeceğiz. Burada hemen bir karşılaştırma yapacak olursak geçtiğimiz yıl vizyona giren Avengers: Infinity War filmi 149 dakika uzunluğundaydı.

22 filmlik dev bir seriyi sona erdirecek olan Avengers: Endgame'in işlenecek çok fazla konu olması nedeniyle üç saate yaklaşan bir uzunluğunun olması zaten bekleniyordu. 182 dakikalık film süresi bu anlamda hayranların da hoşuna gitmiş gibi görünüyor.

Yenilmezler ekibini çılgın titan Thanos'a karşı bir kez daha bir araya getirecek olan Avengers: Endgame, 25 Nisan 2019'da ülkemizde vizyona girecek. Anthony ve Joe Russo'nun yönetmenliğini üstlendiği filmin, oyuncu kadrosunda Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Elizabeth Olsen ve Josh Brolin yer alıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15644 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim