Anlık Bildirim

Avengers: Endgame, gişede Avatar'ı devirmek üzere

Avengers: Endgame'in dünya genelindeki toplam hasılatı 2,78 milyar dolara ulaştı. Üç veya dört hafta içerisinde Endgame'in Avatar'ı geride bırakması bekleniyor.
Avengers: Endgame, tarihin en büyük filmi olmaya artık çok yakın. Nisan ayında vizyona girmesiyle birlikte kısa sürede neredeyse tüm gişe rekorlarını kırmayı başaran Endgame'in önünde şu anda yalnızca tek bir rekor kaldı. Endgame çok yakında Avatar'ı devirip gişe tarihinin en yüksek hasılat elde eden filmi olabilir.

BoxOfficeMojo tarafından yayınlanan verilere göre Avengers: Endgame'in dünya genelindeki toplam hasılatı şu anda 2,78 milyar dolar seviyesine ulaşmış durumda. Geride bıraktığımız hafta sonunda 2,8 milyon dolar hasılat elde edilmiş. Son rakamlara göre Endgame'in hasılatı Kuzey Amerika'da 851 milyon dolar, dünyanın geri kalan bölgelerinde ise 1,929 milyar dolar olmuş.


Avengers: Endgame özellikle de Çin'de gösterdiği performansla gişe analistlerini şaşırtmayı başarmıştı. Dünyanın en büyük ikinci sinema pazarı olan Çin'de Endgame tam 629 milyon dolar hasılat elde etmeyi başardı. Endgame ayrıca Birleşik Krallık (114m), Güney Kore (105m), Brezilya (85m) ve Meksika'da (77m) da etkileyici gişe performanslarına imza attı.

Avengers: Endgame ve Avatar arasındaki fark şu anda yalnızca 7,16 milyon dolar seviyesinde. Üç veya dört hafta içerisinde bu farkın kapanabileceği düşünülüyor. Sonrasında Avengers: Endgame gişe tarihinin yeni kralı olacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18978 kez okundu.
32 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim