Anlık Bildirim

Audi Q2'nin yeni rakibi DS 3 Crossback kış testinde görüntülendi

DS'in elektrikli araç pazarındaki ilk deneyimi olarak 2019'da yollara çıkacak olan DS 3 Crossback, doğrudan Audi Q2 modelinin rakibi olacak. Tasarım olarak 7 Crossback'tan esinlenmesi bekleniyor.

Audi Q2'nin yeni rakibi DS 3 Crossback kış testinde görüntülendi Tam Boyutta Gör
 

DS’in ilk premium SUV modeli DS 7 Crossback’in kısa bir süre önceki çıkışından sonra, Audi Q2 modeline rakip olarak çıkarılan ve elektrikli motorlarla kolayca uyum sağlayabilen yeni Compact Modular Platform (CMP) üzerine oturtulan yepyeni bir model geliyor.

DS 3 Crossback adını alan ve 2019 yılında yollara çıkması beklenen bu modelin fiyatı £20,000 civarında olacak. Elektrikli motor seçeneğinin de yer alacağı aracın yelpazesine bu seçenek 2019’un sonlarında eklenecek. DS 3 Crossback modeli bu özelliğiyle markanın elektrikli araç pazarına ilk adımı olacak. Ayrıca, bu model şirketin gelecek büyüme planları için de merkez görevi görecek.

2025'e kadar her yıl yeni bir araç 

DS’in gelecek planları arasında 2025 yılına kadar her yıl yeni bir model piyasaya sürmek yer alıyor. Ayrıca her bir modelin elektrikli bir versiyona sahip olması da hedefleniyor. CMP tabanlı araçlar tamamen elektrikli araçlara dönüştürülürken, 7 Crossback gibi daha büyük modeller ise hibrit motor kullanacak.

Şirket yeni tasarımını 7 Crossback modeli ile gün yüzüne çıkarmış oldu. Peşinden gelen 3 Crossback’in de bu aracın tasarımından fazlasıyla esinleneceği düşünülüyor. Bu esintiler arasında ince farlar ve geniş ağızlı ön ızgara yer alabilir. 

DS’in beklentisi, 3 Crossback modelinin 3 hatchback modelini geride bırakarak markanın en çok satan modeli olması yönünde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim