Anlık Bildirim

Atomic Heart ve Reflections RTX teknoloji demolarının indirilebilir sürümleri yayınlandı

NVIDIA, ışın izleme teknolojisini yeni sürücüleri marifetiyle pascal serisi kartlara da sunmaya başlamıştı. Sürücülerle birlikte iki adet teknoloji demosu da yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Piyasaya çıkışının üzerinden sekiz ay geçen NVIDIA’nın RTX serisi kartları henüz oyun geliştiricileri tarafından beklenen ilgiyi görmüş değil. Kullanıcıların yüksek meblağlar ödeyip satın aldıkları kartların potansiyelini görebilecekleri ise sadece üç adet oyun bulunuyor. Bu durum da NVIDIA'yı ziyadesiyle rahatsız ediyor.

Hatırlanacağı üzere NVIDIA, 11 Nisan tarihinde Pascal mimarisini taşıyan kartlara DXR desteği sunan bir sürücü paketi yayınlamıştı. Firma aynı gün, videosu gösterildiğinde oldukça ses getiren “Star Wars Reflections” ile Mundfish tarafından geliştirilen “Atomic Heart” adlı FPS oyunun teknoloji demolarını da yayınladı.

Birçok uzmana göre söz konusu hamlenin arkasında; NVIDIA’nın eski kart sahiplerine yeni teknolojinin nimetlerini göstererek, kullanıcıların kartlarını bir üst sürüme yükseltmek isteyebileceği beklentisi yatıyor. NVIDIA, bu sayede satışlarını artırabilirse oyun geliştiricilerinin de ışın izleme teknolojisine daha çok yatırım yapabileceğine inanıyor. 

NVIDIA'nın bu hamlesi işe yarar mı bilinmez, ancak merak eden okuyucularımız aşağıdaki bağlantılardan ilgili dosyaları indirebilirler.

Reflections (Dosya boyutu; 1,5 GB)

Atomic Heart (Dosya boyutu; 3 GB)

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim