Anlık Bildirim

Asus’tan iş istasyonu kıvamında RTX 2080 ekran kartlı oyuncu bilgisayarı

10 çekirdekli Intel Xeon W-2155 işlemcisi ve GeForce RTX 2080 ekran kartı ile Asus Gaming Station GS50 oyuncu deneyimini en üst seviyeye çıkarıyor. Asus Gaming Station GS50 özellikleri haberimizde

Oyuncu donanımları pazarında artık her segmentten üyeler görmek mümkün oluyor. Geleneksel kasalar ile başlayan trende daha sonra dizüstü bilgisayarlar ve mini PC modelleri eklenmişti. Artık iş istasyonları da oyuncu sınıfında yer almaya başladı.

Asus Gaming Station GS50 özellikleri

Asus Gaming Station GS50 modeli iş istasyonu tarzında bir oyuncu bilgisayarı olarak dikkat çekiyor.  Fırçalanmış alüminyum kasa ve şeffaf yan pencereler sade bir iş istasyonu görüntüsü veriyor.

10 çekirdekli ve 20 izlek birimli Intel Xeon W-2155 işlemcisi 4.5GHz saat frekansına kadar hız aşırtılabiliyor. Ekran kartı tarafında ise Quadro serisi yerine NVIDIA GeForce RTX 2080 modeline yer verilmiş.

İş istasyonu olduğu için 512 GB’a kadar ECC bellek desteği, RDIMM bellek, Boot Guard gibi özellikler yer alıyor. Bellek tarafında ise 512GB’a kadar RDIMM seçenekleri sunuluyor. Kapasite tarafında 512 GB M.2-2280 SATA 6 Gbps SSD ve yedekleme için 3 TB HDD sürücü yer alıyor.

M.2-NVMe slotu ve 5 adet SATA portu ile depolama seçenekleri artarken iki adet 1 GbE girişi mevcut. 700W 80 Plus Gold güç kaynağı ile desteklenen Asus Gaming Station GS50 için henüz bir fiyat açıklanmadı. Ayrıca Xeon-E serisi işlemci ve RTX 2070 ekran kartı olan GS30 versiyonu da var.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim