Anlık Bildirim

Asus’dan FPS oyunları için ROG Delta kulaklık serisi

FPS oyunlarında sesin geldiği yönü bilmek sizin için çok önemliyse Asus’un yeni ROG Delta kulaklık serisi tam size göre. ROG Delta özelliklerini haberimizde bulabilirsiniz.

Oyuncu donanımları pazarının lideri durumundaki Asus, yeni seriler geliştirmeye devam ediyor. FPS oyunları için geliştirilen ROG Delta kulaklık serisi pek çok ilki bünyesinde barındırıyor. Seride ROG Delta ve ROG Delta Core modelleri yer alıyor.

ROG Delta özellikleri

ROG Delta kulaklıkları dünyanın ilk ESS ES9218 QUAD DAC kullanan modeli ünvanını aldı. Yeni dönüştürücü oyunculara en detaylı ve kaliteli sesi sunuyor. Sinyal-gürültü oranı (SNR) 127 desibel ile pazardaki benzer teknolojilerin tümünden daha iyi. Böylece oyuncular düşmanın geliş noktasını sesinden tahmin edebiliyor.

Asus Essence sürücüler ise Sony tarafından sertifikalanmış ve akışmaları azaltarak güçlü basslar ile yoğun bir oyun tecrübesi sunuyor. Yine Hyper-Grounding teknolojisi bir devre kartı kullanarak elektromanyetik etkilerin önüne geçiyor.

ROG Delta ayrıca RGB aydınlatma sunan ilk oyuncu kulaklığı ünvanına da sahip. Oyuncular 6 farklı ayar içerisinden istediğini seçebiliyor veya 16.8 milyon renk skalası ile kendi kombinasyonunu oluşturabiliyor. Asus Aura Synch ise uyumlu tüm Asus ürünleri ile ahenk oluşturmasını sağlıyor.

Diğer taraftan D şeklindeki tasarım gereksiz temas alanlarını yüzde 20 azaltarak daha iyi bir kavrama sağlıyor. Her iki taraf da 12 derece açı ile kulağı en iyi şekilde kapatıyor. USB Tip-C üzerinden bağlanan kulaklığın kutusundan USB 2.0 dönüştürücüsü de çıkıyor.

 
ROG Delta Core özellikleri

ROG Delta Core ise biraz daha alt seviye. Dönüştürücü ve RGB aydınlatmanın olmadığı kulaklık Essence sürücü teknolojisini barındırıyor. Ayrıca bağlantı olarak 3.5mm girişi kullanıyor. Yeni serinin fiyatı henüz açıklanmadı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim