Anlık Bildirim

Asus ROG oyuncular için yeni bir SSD kutusu duyurdu

Oyun sisteminize uyum sağlayacak bir SSD ürünü arıyorsanız Asus ROG Strix Arion harici kutu size geniş bir seçim şansı sunabilir. Kutuda aydınlatma da mevcut.

SSD ürünleri de artık uzun bir süredir oyuncu ekipmanları arasında yer alıyor. Normal versiyonlara göre biraz daha yüksek hızlar sunan oyuncu SSD modelleri ayrıca RGB aydınlatma ile diğer donanımların ahengine uyum sağlıyor.

Asus ROG Strix Arion özellikleri

Asus ROG tarafından geliştirilen Strix Arion taşınabilir tarzda bir SSD kutusu. USB 3.1 Tip-C üzerinden bağlantı kuran Strix Airon böylece 10Gpbs teorik aktarım hızlarına kadar ulaşabiliyor. İç kısma M.2230, 2242, 2260 ve 2280 formatlarında NVMe SSD sürücüler takılabiliyor.

Alüminyum alaşımdan imal edildiği için kutu belirli bir seviyeye kadar ısıyı absorbe edebiliyor. Ayrıca vidasız tasarımı sayesinde küçük bir iğne yardımıyla üst kapak açılarak sürücü kolayca yerleştirilebiliyor.

Asus Aura Sync üzerinden aydınlatma efektlerini kontrol edebildiğiniz kutu ayrıca bir muhafaza ile birlikte geliyor. Kutudan USB Tip-C ve USB Tip-A to C dönüştürücüsü de çıkıyor. Asus ROG Strix Arion için henüz bir fiyat açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim