Anlık Bildirim

Asus ROG Phone 2 için Tencent ile iş birliği

Asus yeni oyuncu odaklı akıllı telefonu için Tencent ile iş birliği yapıyor. Asus ROG Phone 2 pek çok oyun için donanım bazlı hızlandırma özelliği ile gelecek.

Oyuncu odaklı akıllı telefon sınıfına ROG markası ile giriş yapan Asus bu yıl ikinci nesli piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Asus ROG Phone 2 oyuncu odaklı telefon için Temmuz ayı işaret ediliyor.

Asus ROG Phone 2 özellikleri

Asus ROG Phone 2 önemli bir optimizasyon stratejisi izleyecek. Çinli oyun devi Tencent ile iş birliği yapan Asus, firmanın oyunlarına göre optimize edilmiş bir Android sürümü ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

PUBG ve Fortnite gibi oyunlarda hissesi veya sahipliği olan Tencent ile yapılan iş birliği haliyle bu oyunlarda daha iyi performans için optimizasyon anlamına geliyor. Hali hazırda Tencent firmasının Samsung ile de bir ortaklığı bulunuyor.

Asus ROG Phone 2 ilk olarak Çin’de piyasaya sürülecek. Tencent ortaklığının bu anlamda etkili olduğu tahmin ediliyor. Sonraki dönemde ise telefonu global pazarda görebileceğiz. Henüz donanım tarafında net bilgiler yok ancak Snapdragon 855 yonga seti, sıvı soğutma gibi üst seviye özellikler kesin gibi.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim