Anlık Bildirim

Asus ROG Phone 2 geliyor

Asus'un çok sayıda inovatif özelliği ve bol bol RGB ışıklandırmayı birleştirdiği ROG Phone, bu yıl ikinci versiyonuyla karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Asus, cihazı Çin'e odaklamayı düşünüyor.
Asus’un oyun telefonları piyasasına girip tanıttığı ilk akıllı telefon olan ROG Phone, çok sayıda sıra dışı özelliği bünyesinde toplasa da fiyatıyla müşterileri korkutmuştu. Piyasaya sunulduğunda en ucuz modeli 900 dolar olan cihaz, 512GB depolamaya çıkarıldığında 1.100 dolardan satılıyordu.
Akıllı telefon sektörü sizin de fark ettiğiniz üzere artık bu fiyatların çok daha üzerine çıktı. Muhtemelen buna dayanarak Asus serinin ikinci telefonunu bu yıl çıkartmayı planlıyor. Digitimes raporuna göre ikinci nesil ROG Phone 2019’un üçüncü çeyreğinde gelecek ve Çin’e odaklı olacak. Açıklanana göre Asus Çin’in devi Tencent ile bir reklam anlaşması bile yapmış durumda.
Rapor bunlara ek olarak Asus’un akıllı telefon bölümünün tekrar hareketlendirilmesinin Tencent ile yapılan anlaşmaya bağlı olduğunu belirtiyor. Bu durum, oyuncu telefonları küçük bir kitleye hitap eden ve düşük kârlar bırakan bir alan olsa bile geçerli.
Asus Rog Phone 2 şimdilik Çin’e odaklı görünse de cihazın tüm dünyada satışa sunulmaması için hiçbir sebep yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim