Anlık Bildirim

Asphalt 9: Legends oyununda İtalya seyahati şansı

Asphalt 9: Legends oyunu içerisinde Lamborghini Trip Cup adıyla başlayan yeni turnuvada yarışarak çekiliş hakkı elde edebilirsiniz. Kazanan oyuncu İtalya’ya gidiyor.

Gameloft’un kısa sürede 4 milyon indirmeyi geçen yeni yarış oyunu Asphalt 9: Legends, özel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Oyuncular İtalya’da Lamborghini’nin genel merkezine seyahat şansı kazanabilecekler.

Oyun içinden

3 Ağustos tarihinde başlayan etkinlik kapsamında oyun içerisinde Lamborghini Trip Cup adında bir turnuva başlamış durumda. Bu turnuvada Lamborghini Terzo Millennio modelini kullanarak zamana karşı yarışlarda rekabet ediyorsunuz.

Her kazandığınız yarış size bir çekiliş hakkı veriyor. Daha çok oynayarak şansınızı arttırabilirsiniz. 19 Ağustos itibariyle etkinlik sona erecek ve Terzo Millennio modeli de kaldırılacak.

Yapılacak çekilişle şanslı bir kişi İtalya Bologna kentindeki Lamborghini’nin genel merkezine 2 günlük seyahat kazanacak. Ayrıca liderlik tablosunda birinci sıraya yerleşen oyuncuya 850 Avro değerinde, ikinci oyuncuya 259 Avro değerinde, üçüncü oyuncuya ise 131 Avro değerinde oyun içi paralar hediye edilecek.

Sonrasında liderlik tablosuna girenlere belirli bir yüzdelik dilime göre 3 Avro-55 Avro arasında değişen oyun içi paralar da hediye edilecek. Yani iyi bir derece yaparsanız mutlaka bir ödül kazanacaksınız.





 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim