Anlık Bildirim

Asetek, Intel Xeon W-3175X için geliştirdiği AIO soğutucusunu duyurdu

Intel’in geçtiğimiz gün satışa sunduğu 28 çekirdekli işlemcisi güç tüketimi ve performansıyla oldukça etkileyici. Yüksek güç tüketimli yonga için geliştirilen soğutucunun detayları haberimizde.
Intel’in iş istasyonlarına yönelik geliştirdiği 28 çekirdek 56 izlekli çözümünün dün itibariyle raflardaki yerini almasıyla birlikte yongaya yönelik soğutucu seçenekleri de gün yüzüne çıkmaya başladı.

Intel Xeon W-3175X’in yüksek güç tüketiminin beraberinde getirdiği ürettiği fazla ısıyı hızlı bir şekilde uzaklaştırmak için 3 adet 120 milimetrelik fanlarla desteklenen radyatörden temel oluşan AIO soğutucu maksimum 500 watt’a kadar TDP’nin üstesinden gelebiliyor.

Yüksek sıcaklıklar 

Hatırlayacağınız üzere 28 çekirdekli ve Mesh mimarisiyle üretilen yonga tanıtım esnasında 1770 watt’lık bir endüstriyel soğutucu kullanılarak 5 Ghz’e hız aşırtılabilmişti. 4 GHz'de bile tanıtımdaki soğutucuya kıyasla daha sıradan çözümlerle 100 derece civarı Prime95'te rahatlıkla görülebiliyor. 90 dereceye inmek için delid seçeneğini değerlendirmek şart gibi.
Intel tarafından Xeon W-3175X işlemcisi için onaylanan model 2 yıllık garanti kapsamında satılıyor. Son olarak 6. nesil entegre pompaya sahip kapalı sistem çözümün 399$’lık fiyat etiketine sahip olduğunu aktararak sözlerimizi noktalayalım. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim