Anlık Bildirim

Ark: Survival Evolved mobile geldi

Dinozorlarla dolu bir adada hayatta kalmaya çalıştığınız popüler Ark: Survival Evolved oyunu mobile geldi. İyi bir görsellik için iyi bir donanım isteyen oyunun detayları haberimizde.

PC ve konsolların beğenilen hayatta kalma RPG oyunlarından olan Ark: Survival Evolved heyecanı artık mobilde de devam ediyor. Oyun Android ve iOS için indirmeye sunuldu.

Ark: Survival Evolved mobil neler sunuyor?

PC ve konsol sürümünden çok da farklı olmayan oyun; dinozorlarla dolu ıssız bir adaya düştükten sonra yavaş yavaş kendi medeniyetinizi kurmanızı anlatıyor. Oyunda çeşitli görevleri yerine getirerek adım adım ilerliyor ve kendinizi geliştiriyorsunuz.

İlk silahınızı yaptıktan sonra dinozorları eğitmeye çalışıyor ve ilk binalarınızı inşa ediyorsunuz. Böylece kendinize ait bir şehir ve dinozorlarınız oluyor. Klanlara katılarak şehrinizi gerçek zamanlı olarak diğer oyunculara karşı korumaya çalışıyorsunuz.

Oyun en az 3GB RAM ve Vulkan yazılım desteği istiyor. Telefonun donanımı iyiyse görseller de iyi hale geliyor. Düşük donanımlı telefonlarda oynansa da zorlandığını söylemekte fayda var. Oyun Android ve iOS için ücretsiz. 

Ark Survival Evolved: Google Play II App Store


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim