Anlık Bildirim

Araştırma: Katlanabilir akıllı telefonlar, esneklikten fazlasını sunmalı

Özellikle Samsung ve Huawei'nin önde yürüdüğü katlanabilir akıllı telefonlarla ilgili yapılan bir araştırma, kullanıcıları cezbetmesi için sadece esnek ekranın yetmeyeceğini ortaya koyuyor.
Ekran Tedarik Zinciri tarafından yapılan bir araştırmaya göre, önümüzdeki yıl 3.1 milyon adet katlanabilir ekranlı akıllı telefonun sevk edilmesi bekleniyor. Bu rakamın 2022 yılında 63 milyona ulaşacağının belirtildiği raporda 8.9 milyar dolarlık bir pazar oluşacağı ve bunun da oldukça yüksek bir sıçrama olacağına dikkat çekiliyor.

2019 hareketli geçecek

Ancak esnek ekrana sahip olacak bu akıllı telefonların daha fazla teknolojiyi barındırması ve daha uygun fiyatla tüketiciyle buluşturulmasının gerektiği belirtiliyor. Samsung 2019'un ilk aylarında katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sunacak ve Huawei'nin de aşağı yukarı aynı tarihlerde böyle bir atak yapması bekleniyor. Ancak araştırmalar bu telefonların sadece katlanabilir olmasının kullanıcıları cezbetmeyeceği yönünde.
Günümüzde cep telefonu fiyatlarının yüksek olmasına vurgu yapılan raporda, kullanıcıların daha yüksek bir para vererek yenilik olarak sadece katlanabilir ekran teknolojisine sahip olmak isteyip istemeyeceklerinin büyük bir soru işareti olduğu da ifade ediliyor. Dolayısıyla burada belirleyici olan şey hangi şirketin katlanabilir akıllı telefonunun fark yaratabileceği. Bunu da ancak yaklaşan 2019'un ilk aylarında ürünler piyasaya sürülünce görebileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5297 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
katlanabilir akıllı telefon, araştırma ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim