Anlık Bildirim

Aquaman, gişede 1 milyar doları geride bıraktı

Gişedeceki macerasına hızla devam eden Aquaman, bu hafta sonu itibarıyla 1 milyar dolarlık sınırı geride bıraktı. Aquaman'ın özellikle de ABD dışındaki ülkelerde büyük başarı elde ettiğini görüyoruz.
DC sinematik evreninin geçtiğimiz ay vizyona giren yeni filmi Aquaman, bugün itibarıyla gişede 1 milyar dolar barajını resmen geride bıraktı. Özellikle de ABD dışındaki ülkelerde beklentilerin üzerinde bir başarıya imza atan film, yapımcı firma Warner Bros.'un yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Box Office Mojo tarafından yayınlanan verilere göre Aquaman'ın ABD'deki toplam gişe hasılatı şu anda 287 milyon dolar seviyesinde. Bu alanda diğer DC uyarlamaları Suicide Squad (325m), Batman v Superman (330m) ve Wonder Woman'ın (412m) gerisinde kaldığını görüyoruz.

Dünya geneline baktığımızda ise durumlar tam tersine dönüyor. Aquaman, ABD dışındaki ülkelerde şu an itibarıyla toplam 732 milyon dolarlık inanılmaz bir gişe hasılatı elde etmiş. Bu alanda Christopher Nolan'ın The Dark Knight serisi de dahil olmak üzere Aquaman'ın DC uyarlamaları arasında açık bir farkla lider olduğunu görüyoruz.


Aquaman ayrıca 1 milyar dolarlık barajı geride bırakan ikinci DC uyarlaması oldu. Daha önce hatırlayacağınız üzere The Dark Knight Rises (1.08 milyar dolar) aynı başarıya imza atmıştı. DC'nin The Dark Knight serisi sonrasında oluşturulan yeni sinematik evreninde ise 1 milyar dolar seviyesine ulaşabilen bir film olmamıştı.

Oyuncu kadrosunda Jason Momoa, Amber Heard, Nicole Kidman ve Patrick Nilson gibi isimlerin yer aldığı Aquaman, 28 Aralık'ta ülkemizde de vizyona girmişti. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9541 kez okundu.
30 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim