Anlık Bildirim

Aquaman, DC tarihinin gişedeki en başarılı filmi oldu

DC sinematik evreninin yeni filmi Aquaman, Warner Bros.'un yüzünü güldürmeye devam ediyor. The Dark Knight Rises'ı geride bırakan film, en yüksek gişe hasılatı elde eden DC uyarlaması oldu.
Ard arda gelen başarısız filmlerin ardından eleştirilerin odağı haline gelen DC sinematik evreni, Aquaman ile tekrar hayat buluyor. Aralık ayında vizyona giren film, The Dark Knight Rises'ı da geride bırakarak DC tarihinin en yüksek gişe hasılatı elde eden filmi oldu.

Box Office Mojo tarafından yayınlanan verilere göre Aquaman'ın dünya genelindeki toplam gişe hasılatı bu hafta sonu itibarıyla 1.09 milyar dolara ulaşmış. Christopher Nolan'ın 2012 yılında vizyona giren filmi The Dark Knight Rises ise 1.085 milyar dolarlık hasılat elde etmişti. DC uyarlamalarının eleştirel anlamdaki en başarılı filmi The Dark Knight da 1.004 milyar dolar seviyesindeydi.


Aquaman'ı diğer tüm çizgi roman uyarlamaları ile birlikte değerlendirdiğimizde ise gişe başarısı olarak şu anda yedinci sırada yer aldığını görüyoruz. Listenin ilk sıraları tamamıyla Marvel filmlerine ait. 2 milyar dolar seviyesini geride bırakan Avengers: Infinity War birinci sırada yer alıyor.

Oyuncu kadrosunda Jason Momoa, Amber Heard, Nicole Kidman ve Patrick Nilson gibi isimlerin yer aldığı Aquaman, 28 Aralık'ta ülkemizde de vizyona girmişti. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10598 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
aquaman, dc sinematik evreni ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim