Anlık Bildirim

Apple'ın AirPods'ları piyasadaki kablosuz kulaklık gelirlerinin %85'ine sahip

Apple'ın kablosuz kulaklığı AirPods, piyasadaki kablosuz kulaklık gelirlerinin yüzde 85'ine sahip. Analistler şimdiye kadar 900.000 adet AirPods satıldığını söylüyor. Detaylar haberimizde...
Apple geçen yıl iPhone 7'yi piyasaya sunarken radikal bir değişikliğe gitmişti. iPhone 7'de 3.5 mm kulaklık girişini kaldıran Apple; bunun yerine Lightning girişini, müzik dinlemek için sundu. Hatta telefonu aldığınızda kutudan Lightning girişli bir kulaklıkta çıkıyor. Ancak Apple'ın bu hamlesi bazı eleştirmenler tarafından da eleştirildi.
iPhone 7 ile eş zamanlı duyurulan AirPods ise kullanıcıların kablo sorunlarını ortadan kaldırmıştı. Ancak Apple, AirPods'la kulaklık sektöründe deprem etkisi yarattı. Analist firma NPD Group'a göre, AirPods şu anda kablosuz kulaklık  gelirlerinin yüzde 85'ini oluşturuyor. NPD, 2017 yılının başından bu yana en az 900.000 adet AirPods satıldığını tahmin ediyor.
 
Apple'ın bu başarıyı elde etmesini sağlayan en önemli özellik ise AirPods'ların, Apple W1 adı verilen harekete duyarlı mikro işlemciyle birlikte bağlantı, ses kalitesi ve güç tüketimi gibi işlevleri en iyi şekilde yerine getirmesidir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4759 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple iphone 7, airpods ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim