Anlık Bildirim

Apple'ın 4 inçlik yeni modeli iPhone SE adıyla çıkacak

Apple'ın 4 inç ekran boyutuna sahip yeni bir akıllı telefon hazırladığını artık hepimiz biliyoruz. Adı bir türlü konamayan bu model için bu kez "iPhone SE" iddiası gündeme geldi.
Apple'ın 4 inç ekran boyutuna sahip yeni bir iPhone hazırladığı geçtiğimiz yıldan bu yana konuşuluyor. iPhone 6S lansmanı öncesinde bu iddialarda akıllı telefon için "iPhone 6C" olarak bahsediliyordu, duyurunun yapılmaması ise daha sonra telefonun bir süreliğine "iPhone 7C" olarak gündeme gelmesini sağladı.

iPhone 7 modelinin çıkış tarihinin çok ileri olması ile bu isim de geçerliliğini kısa sürede yitirdi. Şirketin yeni akıllı telefonu Mart ayında tanıtması beklenirken böyle bir model için "iPhone 7" ibaresi kullanması zaten çok da olası bir ihtimal sayılmaz. Sonrasında ise akıllı telefon uzunca bir süre iPhone 5SE adıyla anıldı. Üreticinin en son iPhone 5S modelinde 4 inç ekran kullanması, yeni modelin de iPhone 5S'nin devamı olarak yorumlanmasına sebep oldu.

Yeni iddialar gösteriyor ki henüz piyasaya çıkmamış telefonun adı bir kez daha değişecek. Bu kez akıllı telefonun "iPhone SE" adıyla duyurulması bekleniyor. SE'nin ise "Special Edition" (Özel Seri) anlamına geldiği belirtiliyor. Bu modelin devamı çıkacak olursa iPhone SEs veya iPhone SE2 gibi isimlendirmeler can sıkıcı görünebilir. Bakalım şirket Mart ayında duyurulması beklenen modeli için nasıl bir isim tercih edecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5446 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim