Anlık Bildirim

Apple yeni nesil iPhone X'da Touch ID ve USB-C portuna yer verebilir

Atherton Research şirketinin analisti Jean Baptiste Su'ya göre Apple bu yıl yeniden tasarlanmış bir iPhone X çıkaracak. Şirket telefonda Touch ID teknolojisi ve USB-C portuna yer verebilir.
Apple son birkaç yıldır bazı ilginç kararlar alıyor. Cupertinolu şirket önce iPhone'lardan Touch ID sensörünü kaldırdı daha sonrasında ise 2018 model iPad Pro'larda Lightning portu yerine USB-C girişine yer verdi. Yayınlanan yeni bir rapor bu yılki iPhone'larda bazı radikal değişiklikler olabileceğini gösteriyor.
Atherton Research'ün analisti Jean Baptiste Su'ya göre Apple bu yıl Touch ID teknolojisini iPhone'a geri getirecek. Deneyimli analist ayrıca şirketin yeni nesil iPhone X'da USB-C portuna yer vereceğini ve ekrandaki çentiği de küçülteceğini düşünüyor.

Touch ID'li iPhone'un maliyet avantajı var

Apple daha önce iPhone X ile birlikte Face ID'yi kullanmayı planladığını ve Touch ID'yi asla bir seçenek olarak düşünmediğini söylemişti. Şirketin yeniden Touch ID'yi kullanmaya başlaması Face ID konusunda yanıldığı anlamına gelecek. Aynı zamanda Touch ID'li iPhone'ların daha ucuza mal olması da bunda bir etken olabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7588 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, analiz ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim