Anlık Bildirim

Apple yeni iPhone'ları 11 veya 12 Eylül'de tanıtabilir

Apple henüz yeni iPhone modellerini tam olarak ne zaman duyuracağını açıklamadı. Şirketin lansman etkinliğini Eylül ayının ikinci haftasında gerçekleştireceği söyleniyor.
Apple'ın yeni iPhone'larını Eylül ayında duyurması bekleniyor. Şirket artık bunu bir gelenek haline getirse de etkinliğin tam olarak hangi tarihte gerçekleşeceğini bilmiyoruz. Ancak bu konuda bazı olası tarihlerin ortaya çıkması yeni nesil akıllı telefonların ne zaman gelebileceği konusunda bir fikir sahibi olmamızı sağladı.
NET'e göre şirket iPhone'ları genellikle Salı veya Çarşamba günü ve en geç Eylül ayının ikinci haftasında duyuruyor. Yani 2018 için elimizde 4 Eylül Salı, 5 Eylül Çarşamba, 11 Eylül Salı ve 12 Eylül Çarşamba olmak üzere dört muhtemel tarih var.

İşçi Bayramı'ndan sonraki hafta

Ancak CNET, Amerika Birleşik Devletleri'nde her Eylül ayının ilk Pazartesi günü İşçi Bayramı kutlandığı için Apple'ın genellikle iPhone'ları 2015 ve 2016'da yaptığı gibi ertesi hafta tanıtmayı seçtiğini belirtiyor. Bu durum hesaba katıldığında ise elimizdeki muhtemel tarih sayısı 11 ve 12 Eylül olmak üzere ikiye düşüyor.
Şirket konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadığı için şimdilik kesin konuşmak zor. Her halükarda bekleyip görmemiz gerekecek. Ancak Apple gerçekten de Eylül ayının başında bir lansman etklinliği yapmayı planlıyorsa davetiyeler ya Ağustos sonuna doğru ya da muhtemelen Eylül ayının ilk haftasında gönderilmeye başlanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3610 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim