Anlık Bildirim

Apple yayınladığı "illüzyon" reklamı iPhone Xs ve Xs Max'in boyutunu gösteriyor

Geçtiğimiz Çarşamba günü düzenlediği etkinlikle yeni iPhone modellerini tanıtan Apple, YouTube hesabına iPhone Xs ve Xs Max'in boyutlarını gösteren ilk reklam videosunu ekledi.
"İllüzyon" temalı reklam filmi Apple'ın etkinliği sırasında gösterilmeyen ve sade siyah bir arka planda iPhone Xs ve Xs Max'in altın versiyonlarını sergiliyor. Videoda telefonların özellikleriyle ilgili derinlemesine bir bilgi sunulmazken "büyük ekranlara hoşgeldiniz" sloganı kullanılarak OLED ekranların boyutlarına dikkat çekiliyor.

A12 Bionic işlemci fark yaratıyor

Her ne kadar iPhone Xs'nin ekran boyutu geçen yıl piyasaya sürülen iPhone X'te olduğu gibi 5.8 inç olsa da, iPhone Xs Max 6.5 inçlik ekranıyla Apple'ın şimdiye kadarki en büyük telefonu oldu. Zira Samsung Galaxy Note 9'dan 0.1 inç daha büyük ve hatta tablet kategorisindeki iPad mini 4'ten ise sadece 1.4 inç küçük.

iPhone Xs serisi, iPhone X'in hızlı bir versyionu ancak A12 Bionic işlemcinin geliştirilmiş Nöral motoru daha iyi düşük ışık performansı, önemli ölçüde geliştirilmiş kamera özellikleri ve çift SIM desteği gibi yeniliklere sahip. Zira iPhone Xs ile bir fotoğraf çektikten sonra bile bokeh ayarlarını yapabilmeniz mümkün hale getirilmiş.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6748 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
reklam, iphone xs ve
3 etiket daha iphone xs max illüzyon Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim