Anlık Bildirim

Apple, kullanıcıların uygulama içi satın alımları hediye etmelerine izin verecek

Teknoloji devi Apple, geçtiğimiz Çarşamba günü, uygulama içi satın alma işlemlerinin hediye olarak gönderilmesine izin vermek için App Store yönergelerini değiştirdi...
Apple, App Store aracılığı ile kullanıcıların birbirlerine uygulama hediye etmesine izin veriyor. Ancak herhangi bir uygulama içindeki sanal para, can ve önemli öğelerin satın alındıktan sonra başka birine hediye edilmesine izin vermiyor. İyi haber şu ki, çok yakında uygulama içi satın alımları bir başkasına hediye edebileceksiniz.

Yakın bir zamanda kullanıma sunulacak

Apple'ın güncellenmiş geliştirici yönergelerineki söz konusu ifade şu şekilde belirtiliyor: "Uygulamalar, uygulama içi satın alma için uygun olan öğelerin başkalarına hediye edilmesini sağlayabilir. Bu tür hediyeler yalnızca orijinal alıcıya iade edilebilir ve değiştirilemez."
Apple, kullanıcıların uygulama içi satın alımları hediye etmelerine izin verecek
 
Bununla birlikte, tüm uygulamaların mı yoksa bu özelliğin sunulduğu uygulamaların mı kullanıcılara böyle bir hak tanıyacağı şimdilik açık olarak belirtilmiş değil. Bu nedenle Apple'ın konu üzerindeki çalışmalarını henüz tamamlamadığını söyleyebiliriz. Tüm bunlara ek olarak, yeni özelliğin kısa bir süre içinde resmi olarak da duyurulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim