Anlık Bildirim

Apple kulak üstü kablosuz bir kulaklık piyasaya sürebilir

Kablosuz kulaklık piyasasında iyi bir pay kapan Apple bunu sürdürmek niyetinde. AirPods 2 modelinin yanında kulak üstü kablosuz bir kulaklık modeli de gündemde.

Beats markasını satın aldıktan sonra Apple’ın ne zaman kendi markası ile kulaklık pazarına gireceği merakla bekleniyordu. AirPods ile ilk adımı atan Apple’ın standart bir kulaklık üzerinde çalıştığı iddia edildi.

Apple kulaklığı neler sunacak?

Sektör kaynaklarına göre yılın ikinci yarısında Apple kablosuz bir kulak üstü kulaklık piyasaya sürmek için çalışmalara başladı. AirPods modelinde olduğu gibi bu kulaklık modelinde de özel bir ses yongası, gürültü engelleme teknolojisi ve her zaman açık Siri asistanı bulunacak.

Apple’ın yeni kulaklığını Beats markasının biraz daha üzerine konumlandıracağı ifade ediliyor. Tahminler yeni kulaklığın yaklaşık 450$ seviyesinde bir fiyat etiketi barındıracağı yönünde.

Kablosuz kulaklık pazarının büyümeye devam etmesi ve AirPods ile yakalanan başarı Apple’ın zaten bir hamle yapmasını gerektiriyordu. AirPods tarzından hoşlanmayanlar için kulak üstü kulaklık da iyi bir alternatif olacaktır. Kulak üstü kulaklık modeli bu yılın iPhone XI serisi tanıtım etkinliğinde veya bahar etkinliğinde görücüye çıkabilir.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim