Anlık Bildirim

Apple klasik gökkuşağı logosunu tekrar kullanmaya başlayabilir

Apple'ın en son 1998'de kullandığı ikonik gökkuşağı logosu tekrardan ürünlerin üzerine geri dönebilir. Şirketin Eylül etkinliği için hazırladığı etkinlik davetiyesinde de renkli logoya yer verildi.
Apple’ın ikonik gökkuşağı logosu şirketin cihazlarına geri dönebilir. Kaliforniya'da görev yapan bir Apple çalışanından alınan bilgilere göre, şirketin yıllar önce kullandığı gökkuşağı renklerine sahip klasik logosu tekrardan ürünlerin üzerindeki yerini alabilir.
Gökkuşağı logosu 1998 yılına kadar çeşitli Apple cihazlarda yer almıştı. Cupertinolu teknoloji devi daha sonra ise şu anki ürünlerinde mevcut olan tek renkli tasarıma geçti. Söylentinin gerçek olmama ihtimali de var ancak bilgilerin hem Apple hem de sektörle uzun süredir bağlantısı olan bir kaynaktan geldiği vurgulanıyor.

Etkinlik davetiyesinde de renkli logo kullanıldı

Tüm ipuçları bununla sınırlı değil. Apple, 10 Eylül tarihinde düzenleyeceği etkinliğin davetiyesinde de renkli bir logoya yer verdi. Şirket klasik gökkuşağı logosunu yeni ürünlerinden bazılarında kullanmayı planlıyor olabilir. Tüm bu söylentilerin gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceğini yaklaşık 10 gün sonra hep birlikte göreceğiz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7851 kez okundu.
35 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim