Anlık Bildirim

Apple'ın kredi kartı Apple Card ortaya çıktı

Teknoloji devi Apple'ın önümüzdeki yaz kullanıma sunacağı kredi kartının nasıl bir tasarıma sahip olacağı belli oldu. İşte şirketin çalışanlarına şimdiden dağıttığı Apple Card.
Apple geçtiğimiz Mart ayında kullanıcılarına kredi kartı olarak dağıtacağı Apple Card'ı duyurmuştu. Şirket, Goldman Sachs ile ortaklaşa sunacağı bu kartı çalışanlarına dağıtmaya başladı ve akabinde de hemen internet ortamına sızdı ve cep telefonları konusunda sızıntılar paylaşan @bengeskin twitter hesabından paylaşıldı.

Apple Pay hesabıyla entegre olacak

Apple önceki açıklamalarında Apple Card'ın sıradan kredi kartlarının aksine titanyum olacağını belirtmişti. Zira bu tip kartlar bankaların üst düzey müşterilerine verilmekte. Ben Geskin'in twitter hesabında kartın nasıl görüneceğine dair görseller yer alıyor. Görüntüdeki kartın, bir çalışana ait olduğu için isim kısmında değişiklik yapıldığını da belirtelim.
Apple'dan beklendiği üzere kartın tasarımı oldukça sade ve minimalist diyebiliriz. Ancak ilk bakışta kartın titanyum olup olmadığını anlamak zor. Apple Card, normal bir fiziksel kredi kartı gibi kullanılabilecek ve Apple Pay hesabınızla bağlantılı olacak. Bu yaz ABD'de kullanıma sunulacak olan kartın başka hangi ülkelerde dağıtılacağı ise şimdilik belli değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim