Anlık Bildirim

Apple'ın iPhone XR üretimini azalttığı açıklandı

Apple, akıllı telefonlarını üreten Foxconn ve Pegatron'a geçtiğimiz ay piyasaya sürülen iPhone XR'ye yönelik ek üretim hatları planlarını durdurmalarını söyledi. Detaylar haberimizde.
Geçtiğimiz ay satışa sunulan iPhone XR ile ilgili olarak Apple cephesinde ilginç bir karar alındı. Reuters'in haberine göre Apple, akıllı telefonlarının montajını yapan Foxconn ve Pegatron'a talimat vererek iPhone XR'nin ek üretim hatlarını açmamalarını söyledi.

Apple detaylı açıklama yapmadı

Apple'ın, bu iki şirkete oranla daha küçük olan üreticilerden Wistron'a ise acil siparişler dışında yeni sipariş vermeyeceği belirtiliyor. Foxconn tarafında ilk olarak Apple'ın iPhone XR modeli için yaklaşık 60 montaj hattı hazırlandı, ancak kısa bir süre önce gelen bu talimattan sonra şimdilik 45 üretim hattınının kullanıldığı ifade edildi.
Apple, Eylül ayında yaptığı iPhone lansman etkinliğinde, XS ve XS Max modellerine nazaran düşük fiyatlı olan iPhone XR'yi tanıtmıştı. Satışa sunulmasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen neden böyle bir karar alındığı ise şimdilik bilinmiyor. Apple, Foxconn ve Pegatron konu ile ilgili henüz bir açıklama yapmış değiller.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7466 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
foxconn, üretim ve
3 etiket daha iphone xr pegatr Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim