Anlık Bildirim

Apple'ın aldığı bir patent yeni iPhone'ların farklı renklerde geleceğini gösteriyor

Teknoloji devi Apple'ın yeni aldığı bir patent gelecek iPhone'larda farklı bir renk skalasına sahip olacağına işaret ediyor. Cihazları bambaşka bir tasarıma büründürecek patentin detayları haberimizde
Apple'ın aldığı yeni bir patent şirketin bir sonraki akıllı telefonlarını biraz daha modern bir hale getirme planlarının olabileceğini gösteriyor. Önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek olan iPhone modellerini bambaşka bir renk seçenekleriyle görebiliriz.

Renklerde radikal bir değişiklik olabilir

Yeni alınan patent cihazların gökkuşağı esintili renk efektlerine, gradyanlara, mikro ve nano dokuma yöntemleriyle farklı renk tonlarına kayabileceğine işaret ediyor. Kaynakların belirttiğine göre, Apple'ın renk tonlarında kumlama tekniklerine başvuracağı da sızan bilgiler arasında.
Apple'ın bu yeni renk seçeneklerini premium bir modele mi yoksa iPhone XR gibi bütçe modeline mi uygulayacağı ise şimdilik belli değil. Ancak yıllardır Apple'dan tasarım açısından farklılıklar bekleyen kullanıcılar için sevindirici bir haber olduğunu da söylemek yanlış olmayacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10156 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, renk ve patent
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim