Anlık Bildirim

Apple'ın CEO'su Tim Cook artırılmış gerçeklikle ilgili görüşlerini açıkladı

Teknoloji devi Apple'ın CEO'su Tim Cook, önümüzdeki yıllarda artırılmış gerçeklik (AR) teknolojisi olmadan günlük hayatı hayal etmenin imkansız olacağını düşünüyor. İşte Cook'un açıklamaları...
Apple'ın CEO'su Tim Cook, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir TV röportajında artırılmış gerçeklik (AR) teknolojisi ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı. Cook kısa bir süre sonra AR teknolojisi olmadan günlük hayatımızdaki birçok şeyi hayal etmenin imkansız olacağını düşünüyor.

Teknolojinin sonu yok

"Birkaç yıl içinde AR olmadan yaşamlarımızı hayal edemeyeceğiz. Bu o kadar derin bir platform." ifadelerini kullanan Cook, AR teknolojisini geleceğin bir parçası olarak görüyor. Apple'ın da yıllardır artırılmış gerçeklik teknolojisini geliştirme faaliyetlerine katıldığını düşünürsek, önümüzdeki dönemde şirketin bu alandaki ürünlerini görebiliriz.
Cook konuşmasını: "Teknolojinin en iyi yanı, sonu olmaması. Başka bir şey aramıyoruz, daha iyi bir şey arıyoruz ve AR teknolojisi de böyle bir şey." şeklinde sürdürdü. Apple'ın henüz AR alanında bir ürün veya prototip ortaya çıkarmış değil ancak Cook'un bu açıklamalarından sonra Apple'ın bu alandaki bazı çalışmalarını somutlaştıracağını düşünebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim