Anlık Bildirim

Apple'ın 100 ülkede hizmete sokacağı TV abonelik hizmeti 2019'da başlayabilir

Apple, yaklaşan TV abonelik hizmetini 100'den fazla ülkede piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirket içinden yapılan açıklamalar bu hizmetin 2019 yılında başlayacağı yönünde.
Apple'ın film ve TV şovları için yeni bir abonelik servisi üzerinde çalıştığı söylentilerini duyuyoruz . Ancak bu hizmetin tam olarak ne zaman hayata geçirileceği tahminlerle sınırlıydı. Ancak sızan haberler 2019'un ilk yarısında başlayacağı yönünde.

İçerik sağlayıcılarla görüşmeler başladı

Hizmet 2019'un ilk yarısında ABD'de başlatılacak ve ardından yılın ilerleyen döneminde küresel şekilde genişletilerek 100 ülkeye yayılacak. Raporda ayrıca Apple cihaz kullanıcılarına ücretsiz içerikler sunulacağı ancak bunun devamlı olup olmayacağının ise belirsiz olduğu yer alıyor. Zira bu hamle şirketin abone kazanmak için izleyeceği bir strateji olarak karşımıza çıkabilir.
Apple'ın TV hizmetinin kullanıcıları HBO veya STARZ gibi diğer televizyon aboneliklerine de kaydolmalarına teşvik edeceği de belirtiliyor. Şirketin şu an TV şovları ve filmleri yayınlamak için ne kadar ödeme yapacağı konusunda içerik sağlayıcılarla pazarlık yapmaya başladığı bildirildi. Ayrıca programların ülkelere göre farklılık göstereceği de sızan bilgiler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15994 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, tv hizmeti ve
2 etiket daha abonelik akış hizmeti
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim