Anlık Bildirim

Apple, iOS 13.1 ve iPadOS'u 24 Eylül'de yayınlayacak

Apple geçtiğimiz günlerde iOS 13'ü piyasaya sürmüştü. Ancak işletim sistemindeki hatalar iOS 13.1 ve iPadOS sürümlerinin beklenenden bir hafta önce yayınlanmasına neden olacak.
Teknoloji devi Apple'ın iOS 13 sürümünü kullanıcılarına sunmasının üzerinden henüz birkaç gün geçti ancak işletim sisteminin, 24 Eylül tarihinde önemli bir revizyon daha alacağı belirtildi.

Apple hızlı davrandı

Apple, Engadget sitesine yaptığı açıklamalarda iPadOS ve iOS 13.1 sürümlerinin planlanandan yaklaşık bir hafta önce yani 30 Eyül yerine 24 Eylül'de yayınlanacağını açıkladı. Şirket neden bu kadar hızlı davrandığı konusunda bir açıklama yapmadı ancak bunun nedeninin yazılım kararlılığından kaynaklı olduğu düşünülüyor.
Zira birçok iOS 13 kullanıcısı işletim sisteminin getirdiği hatalardan şikayetçi durumdalar. Apple'da bu şikayetleri daha fazla almamak ve iOS 13'teki sorunları bir an önce gidermek için bu önemli güncellemeyi bir hafta erkene çekmiş durumda. Yayınlanacak güncellemeler ile birlikte cihazlara birkaç yeni özelliğin geleceğini de belirtmeden geçmeyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim