Anlık Bildirim

Apple, grup Facetime'ı daha gerçekçi yapmak için çalışıyor

Teknoloji devi Apple, son iOS güncellemesi ile birlikte tanıttığı yeni grup Facetime özelliğini grup konuşmalarında karmaşa yaşanmaması için daha da geliştirmek istiyor.
Apple'ın en son iOS ve macOS güncellemesinde tanıtılan en yeni özelliklerden biri de Facetime çağrılarıydı. Şirket tarafından yıllardır vaat edilen bu özellik artık gecikmeli de olsa kullanıma sunulmuştu. Apple grup Facetime görüşmelerinde yaşanabilecek olası karmaşanın önüne geçebilmek için bu özelliği geliştirmeye başladı.

Aynı ortamda hissi sağlanacak

Yeni ortaya çıkan bir patentte, Apple'ın grup Facetime görüşmelerinde sesin kimden geldiğini daha iyi ayırt edebilmenizi sağlayan bir güncelleme üzerinde çalıştığı görülüyor. Ayrıca patent, gelen her çağrının ayrı kanallara bölünmesini de içeriyor.
Gelen her çağrının ayrı kanallara bölünüp işlenerek, Facetime görüşmesi yapan grubun kendini aynı odadaymış gibi hissetmesinin sağlanması amaçlanıyor. Apple'ın bu güncellemeyi ne zaman yapacağı henüz belli değil ancak bu yeniliğin Facetime'ı bir adım ileri taşıyacağı belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim