Anlık Bildirim

Apple açıkladı: iPhone XR satışları gayet iyi

iPhone XR satışlarının istenilen seviyede olmadığında yönelik iddialar resmi ağızdan yalanlandı. Apple yöneticisi Greg Joswiak, iPhone XR'ın piyasadaki diğer iPhone’lardan daha iyi sattığını söyledi.
Apple, ucuz iPhone modelinin iyi satmadığı yönündeki iddiaları çürüttü. Son zamanlarda Cupertinolu şirketin iPhone XR'ın üretimini azalttığını öne süren haberler çıkmıştı. Bunun nedeni olarak da şirketin tahmini satış beklentilerini karşılamaması gösterildi. Ancak durumun medyaya yansıyandan farklı olduğu anlaşılıyor.
Apple'ın Ürün Pazarlama'dan sorumlu Başkan Yardımcısı Greg Joswiak, CNET internet sitesine yaptığı açıklamada iPhone XR'ın "en çok satan" iPhone olduğunu söyledi. Joswiak ayrıca iPhone XR'ın piyasaya sürüldüğünden beri en popüler iPhone olduğunu belirterek popülaritesini her geçen gün artırdığını ifade etti.

iPhone XR diğer modellerden iyi satıyor

Apple'dan gelen bilgilere bakılırsa iPhone XR piyasadaki diğer iPhone’lardan daha iyi bir satış grafiği yakalamış durumda. Şirket kesin satış rakamlarını açıklamasa da zaman zaman hangi modellerin diğerlerinden daha iyi sattığını söylüyor.
Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir raporda, Apple'ın 2018 iPhone modellerinin üretim siparişlerini azalttığı ileri sürülmüş, özellikle de iPhone XR'a yönelik talebinin oldukça zayıf olduğu iddia edilmişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9584 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim