Anlık Bildirim

Apple'a çentiği gizlediği gerekçesi ile dava açıldı

Apple, yeni iPhone modellerindeki çentiği gizlediği gerekçesi ile mahkemeye verildi. Davayı açan Courtney Davis isimli kadın sipariş ettiği iPhone Xs'nin çentiksiz olduğunu düşündüğünü söyledi.
Eğer Apple'ın resmi web sitesine girip bir iPhone Xs siparişi verecekseniz, bu süreci cihazın çentikli bir görselini görmeden tamamlayabilirsiniz. Zira şirketin yeni iPhone modellerinde kullandığı siyah tonlarındaki arka plan görseli, çentiği adeta gizliyor. Bunu sebep gösteren Courtney Davis isimli kadın ise Apple'ı mahkemeye vermekten çekinmedi.

Apple bilerek çentiği gizliyor

Courtney Davis geçtiğimiz Cuma günü Kuzey Kaliforniya mahkemesine başvurarak Apple'ın kendini yanılttığı gerekçesi ile dava açtı. Davis, Apple'ın resmi web sitesinden iPhone Xs siparişi verdiğini ve sipariş süresince cihazın çentiksiz olduğunu düşündüğünü belirtiyor. Pazarlama görselleri tarafından yanlış yönlendirildiğini düşünen kadın, Apple'ın bilerek bu stratejiyi uyguladığını ifade etti.
Tüm bunların yanında cihazın yuvarlatılmış köşelerinin de ekran boyutuna eklendiğini belirten kadın, ekranın tam olarak 5.8 inç değil 5.6 inç olduğu konusunda da mahkemeye delil sunmuş durumda. Apple konu ile ilgili açıklama yapmazken, Kuzey Kaliforniya mahkemesinin bu davayı nasıl sonuçlandıracağı ise merak konusu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
28516 kez okundu.
57 kişi, toplam 59 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, çentik ve
2 etiket daha iphone xs mahkeme
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim