Anlık Bildirim

Apple Watch modellerine gelişmiş bir uyku takip sistemi gelebilir

Teknoloji devi Apple, tıpkı iPhone'larda olduğu gibi, akıllı saat modeli Apple Watch için de ek donanım gerektirmeyen gelişmiş bir uyku takip özelliği üzerinde çalışıyor.
Apple kullanıcılarının bildiği üzere iPhone modelleri temel bir uyku takip özelliği ile birlikte geliyor. Pek çok kişi böyle bir özelliğin Apple Watch'a da ekleneceğini bekliyordu ancak şimdiye kadar şirketten bu yönde bir girişim olmamıştı. Gelen haberlere göre ise Apple yeni özellik ile ilgili çalışmalara başlamış durumda.

Ek donanım gerektirmeyecek

Yakın bir dönemde Apple Watch akıllı saat modellerine gelmesi beklenen bu yeni özellik Burrito olarak adlandırılıyor. En iyi yanı ise donanım gerektirmeyecek olması. Yani bu yeni özellik tüm Apple Watch modellerinde yapılacak bir güncelleme ile kullanıcılara sunulacak. Kullanıcıların uykusunu izlemek için tüm sensörleri kullanacak olan bu özellik, cihazın gece yatmadan önce şarj edilmesini de hatırlatacak.
Time in Bed track adı verilen bir özellik de kullanıcıların Apple Watch'ı uyurken takmaları ve birden fazla Apple Watch olması durumunda bunlardan istenilen modeli uyku saati olarak belirlemelerine imkan sağlayacak. Ayrıca yeni özellik kullanıcılar alarm çalmadan uyanırsa, devreye girerek alarmı iptal edebilecek ve istenirse sadece titreşimden oluşan bir alarm kurulabilecek. Apple'ın bu yeniliği ise 10 Eylül tarihindeki etkinlikte tanıtması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim