Anlık Bildirim

Apple Watch kullanıcıları yakında cihazlarındaki yerleşik uygulamaları silebilecek

Apple bir süre önce iPhone kullanıcıları için getirdiği yeni bir güncelleme ile cihazdaki yerleşik uygulamaların silinmesine izin vermişti. Aynı durum Apple Watch modelleri için de geçerli olacak.
Akıllı telefonlarımızla birlikte gelen yerleşik uygulamalar, belli bir amaca yönelik olarak cihazlarımıza entegre edilmiş olsalar da, bu uygulamaları kullanmak istemediğimiz takdirde silemiyoruz. Apple, iOS kullanıcıları için bu durumu düzeltmişti. Gelen haberlere göre artık Apple Watch kullanıcıları da bu seçeneğe kavuşacak.

iOS'tan sonra watchOS'a geliyor

Yaklaşmakta olan watchOS 6 güncellemesi ile nihayet Apple Watch kullanıcıları, akıllı saatlerine yerleşik bir şekilde gelen uygulamaları silebilecekler. Bu sayede kullanıcıların hem bellek tasarrufu yapabilmeleri, hem de kullanmadıkları uygulamaların sistemi yormasının önüne geçebilmeleri mümkün olacak.
Geçtiğimiz dönemlerde Apple Watch ve iPhone'ların birbirleriyle neredeyse iç içe çalışmaları gerekiyordu. Ancak şirket son dönemde Apple Watch'lara getirdiği güncellemeler ile bu akıllı saatlerin bazı işlemler için iPhone'lara muhtaç kalmalarının önüne geçiyor ve bu durumu daha da ileri seviyelere taşımaya çalışıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim