Anlık Bildirim

Apple Watch'ın EKG özelliği kullanıma açıldı

Apple Watch Series 4'ün tanıtımında hiç kuşku yok ki en dikkat çeken konulardan biri de EKG çekme özelliğiydi. Şimdiye kadar kullanılamayan bu özelliğin aktif duruma geçtiği açıklandı.
Apple'ın geçtiğimiz aylarda tanıttığı yeni akıllı saat modeli olan Apple Watch Series 4'ün en dikkat çeken özelliklerinden birisi de EKG çekebilme özelliğiydi. Çeşitli nedenlerden dolayı bugüne kadar kullanılamayan bu özelliğin aktif duruma getirildiği duyuruldu.

Tüm Apple Watch modellerinde olacak

Apple yaptığı bir yazılım güncellemesi ile Elektrokardiyografi (EKG) özelliğini kullanıcıları için mevcut hale getirmekle kalmadı, aynı zamanda tüm akıllı saat modellerine de çeşitli güncellemeler yayınladı. Bundan böyle EKG çekme özelliği watchOS 5.1.2 ile birlikte artık Apple Watch Series 4 de mevcut olacak.
EKG özelliği donanımsal olarak hazır olmasına rağmen, Apple'ın bu teknolojiyi kullanılabilir hale getirmesi yaklaşık 3 ayı buldu. Bu özelliğin şimdilik ABD için kullanıma sunulduğunu belirtelim. Ancak önümüzdeki günlerde de diğer ülkelere dağıtılması bekleniyor. Türkiye'de ise gerekli izinlerin ne zaman alınacağı ise şimdilik bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim