Anlık Bildirim

Apple Watch Series 4'ün ekran çözünürlüğü ortaya çıktı

Apple'ın önümüzdeki hafta düzenlenecek lansmanda tanıtacağı Apple Watch Series 4 ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu kez de akıllı saatin ekran çözünürlüğü belli oldu.
Söylentilere bakılırsa Apple’ın yeni akıllı saati Apple Watch Series 4, biraz daha büyük bir ekranla gelecek. Şirketin sadece ekranı büyütmekle kalmayıp akıllı saatin çözünürlüğünü de yükselteceğine dair haberler var. Son raporlar Apple Watch Series 4'ün 384 × 480 piksel ekran çözünürlüğüne sahip olacağını gösteriyor.
Şu anda piyasadaki mevcut 42 mm Apple Watch Series 3'ün 312 × 390 piksel ekran çözünürlüğü sunduğunu belirtelim. Bu son derece önemli bir haber çünkü hatırlarsanız internete sızdırılan bir görsel, normal Apple Watch'dan beklenenden çok daha karmaşıklık bir saat kadranının(bkz: yukarıdaki resim) olduğunu göstermişti. Bunun görüntüleyebilmek için şüphesiz ki daha büyük bir ekrana sahip olması gerekecek.

Yüksek çözünürlük bir dizi avantaj getirecek

Ayrıca uygulamalar ekranda şimdikine kıyasla çok daha fazla bilgi gösterebilecek. Bununla birlikte bu değişiklik, geliştiricilerin uygulamalarını yeni çözünürlüğe göre güncellemelerini gerektirecek. Ayrıca büyük ekran sayesinde bazı uygulamaların Apple Watch'a geri dönüp dönmeyeceği merak ediliyor.
Geçtiğimiz dönemde Google Haritalar, Instagram ve Lyft dahil olmak üzere bazı büyük uygulamalar Apple Watch desteğini sonlandırmıştı. Akıllı saatin daha büyük bir ekrana sahip olması geliştiricilerin uygulamalarını geri getirmesini sağlayabilir. Bunu önümüzdeki süreçte hep birlikte göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim