Anlık Bildirim

Apple Watch Series 4'te çökme ve yeniden başlatma sorunları yaşanıyor

Birçok Apple Watch Series 4 kullanıcıları, saatlerinin gün ışığından yararlanma saati hatası nedeniyle sürekli olarak çökmesi ve yeniden başlatılmasından şikayetçi durumda.
Özellikle Avusturalya'daki bazı Apple Watch Series 4 sahipleri, saatin kendi kendine çökmesine veya yeniden başlatılmasına neden olan bir sorunla karşılaştı ve bunun da gün ışığından yararlanma saati hatası nedeniyle ortaya çıktığı belirtiliyor.

Apple'dan çözüm bekleniyor

Avustralya ve Yeni Zelanda'da, Pazar günü saat 2'de gün ışığından yararlanmak için saatler bir saat ileri alındı ve bu ayarlama Apple Watch Series 4 kullanıcılarının saatlerinin, pil bitene kadar sonsuz bir yeniden başlatma döngüsüne takılmasına neden oldu. Gelen şikayetler göre akıllı saatin Infograph adı verilen arayüzündeki bir problemin bu sorunu tetiklediği yönünde.
Sorunu Reddit'te paylaşan Apple Watch Series 4 kullanıcıları, acilen bir çözüm bekliyor. Geçmişte, Apple'ın diğer yazılım platformları da bu tür saat hatalarıyla boğuşuyordu. Zira 4 Kasım'da ABD'de de uygulanacak olan bu saat değişiklikleri nedeniyle Apple'ın önünde sorunu çözmesi için kısıtlı bir süre olduğunu da ifade ediliyor. Bakalım dev teknoloji şirketi bu can sıkıcı soruna nasıl biz çözüm getirecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim