Anlık Bildirim

Apple Watch 4'e talep yüksek: Compal da seri üretime başlıyor

Apple Watch Series 4'ün yoğun ilgi görmesi Apple'ı harekete geçirdi. Cupertinolu şirket talebi karşılamak için ana üretici Quanta Computer haricinde ikinci bir üreticiyi devreye sokuyor.
Apple sattığı akıllı saat sayısını gizli tutmayı tercih eden bir şirket. Özellikle de en çok satan akıllı saatin Apple Watch olduğu söylenirken, şirketin satış rakamlarını neden açıklamadığını tam olarak bilemiyoruz. Gelen haberler Apple Watch Series 4'ün de aynı ivmeyi sürdürdüğünü gösteriyor.
Yayınlanan raporlara göre yeni Apple Watch Series 4'e olan talep, Apple'ın bu talebi karşılamasına yardımcı olması için bir başka üretici aramak zorunda kalmasına neden olacak kadar güçlü. Daha önce Apple Watch'un ana üreticisi Quanta Computer'dı. Ancak yüksek talep nedeniyle Quanta'nın maksimum üretim kapasitesine ulaşması Cupertinolu teknoloji devini harekete geçirdi.

Compal da Apple Watch 4 üretimine başlıyor

Apple, ikinci üretici olması için Compal Electronics ile temas kurdu. Endüstri kaynaklarına göre Compal, 2018'in Kasım ayında seri üretime başlayacak. Apple daha önce hem Quanta hem de Compal ile çalışmıştı bu yüzden tekrar bu iki şirketle yola devam etmesi sürpriz olmadı. EKG özelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Apple Watch Series 4, 21 Eylül itibariyle piyasaya sürülmüştü.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim