Anlık Bildirim

Apple, WWDC 2019 konferansında büyük yazılımsal değişiklikleri duyuracak

Apple, gelecek ay düzenlenen yıllık konferansında bir dizi yeni uygulama, özellik ve geliştirme aracı piyasaya sürmeyi planlıyor. İşte WWDC 2019 etkinliği ile ilgili yeni detaylar.
Teknoloji devi Apple'ın, 3-7 Haziran tarihleri arasında San Jose'de düzenleyeceği WWDC 2019 (Dünya Geliştiriciler Konferansı) etkinliğinde yazılımsal yenilikler ve değişikliklere odaklanacağı belirtiliyor. Bu yıl 30. kez düzenlenen bu etkinlikte iOS, macOS, watchOS ve tvOS platformları ile ilgili yeni bilgiler paylaşılacak.

Yeni özellikler ve iyileştirmeler

iOS'la başlayacak olursak eğer, en heyecan verici gelişmelerden biri sistem genelinde karanlık mod özelliği diyebiliriz. OLED panelli iPhone X piyasaya çıktığı günden bu yana kullanıcılar karanlık mod desteği istiyorlardı ve bu özellik artık çok uzakta değil. Ayrıca şirketin, üçüncü taraf uygulamalar tarafından daha iyi bir şekilde ele alınan navigasyon, yapılacaklar listesi, sağlık ve diğer servislerini geliştirdiği belirtiliyor.
Tüm bu saydığımız uygulamalar, App Store'daki alternatifleriyle daha iyi rekabet edebilmeleri için önemli iyileştirmeler ve yeni özellikler alacak. Gelecek olan yeniliklerden biri de artık WatchOS işletim sisteminde App Store'un görüntülenebilecek olması. Bu sayede de kullanıcılar artık telefonlarını kullanmadan Apple Watch akıllı saatlerine uygulamaları doğrudan yükleyebilecekler. MacOS tarafında ise bazı iOS uygulamalarına destek sunularak bu platformda çalıştırılabilmesinin sağlanacağı ifade ediliyor. Apple'ın bunlara ek olarak birçok yeniliği daha WWDC 2019 konferansında duyuracağını da belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim