Anlık Bildirim

Apple TV uygulaması ve AirPlay 2, Samsung televizyonlara geliyor

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung ezeli rakiplerinden biri olan Apple'ın TV uygulaması ve AirPlay 2'yi, 2019 model Samsung akıllı televizyon modellerine getireceğini açıkladı.
Apple ve Samsung teknoloji sektörünün en önde gelen rakip şirketlerinden ikisi. Her ne kadar rekabetleri kıyasıya bir şekilde devam etse de, her iki şirket de birbirleriyle çalışmanın faydalarını bildikleri için bunu sürdürüyorlar. Bunun son örneği ise Samsung'un yakın bir zamanda 2019 model akıllı televizyonlarına, Apple TV uygulaması ve AirPlay 2'yi getireceğini açıklaması.

Kullanıcıların yayın alternatifleri genişleyecek

Samsung Electronics'in önde gelen yöneticilerinden biri olan Won-Jin Lee, bu önemli konu ile ilgili yaptığı açıklamalarda: "Son on yılda, Samsung, Smart TV platformumuzda tüketicilere en geniş yelpazedeki içeriği sunma konusunda ön saflarda yer aldı. Apple TV uygulamasını bir Smart TV platformuna entegre eden ilk TV üreticisi olan Samsung, müşterilerimize bugün mevcut en büyük ekranlarda Apple TV uygulaması deneyimi sunmaya devam ediyor." ifadelerini kullandı.
Peki bu gelişme müşteriler açısından ne anlama geliyor? Bir Apple TV'ye sahip olmayanlar, Apple TV uygulamalarına erişebilecek, TV şovlarını ve filmleri Samsung akıllı televizyonunda izleyebilecek. Ayrıca Apple TV uygulaması, kullanıcılara diğer akış servislerine abone olmak için erişim de sağlayacak. Tüm bunlara ek olarak AirPlay 2 desteğiyle, kullanıcılar iOS veya Mac cihazlarından doğrudan Samsung TV'ye içerik aktarabilecekler.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim