Anlık Bildirim

Apple TV Plus filmleri ilk önce sinemalarda gösterilebilir

Teknoloji devi Apple'ın TV aboneliği ile ilgili önemli bir gelişme ortaya çıktı. Gelen haberlere göre bu platform için çekilen filmler ilk olarak sinemalarda gösterime girebilir.
Apple, TV abonelik hizmeti Apple TV Plus'ı duyururken içeriğinin de son derece cazip olacağına dikkat çekmişti. Şirket yeni platformunun şovlarına ve filmlerine çok para harcadığı için farklı bir stratejiyi uygulamaya koyabilir.

Apple sinema sektöründe statü kazanmak istiyor

Eğer Apple TV Plus üyesi olduğunuzda buradaki içerikleri ilk olarak sizin izleyeceğinizi düşünüyorsanız yanılıyor olabilirsiniz.  Wall Street Journal ve Variety gibi önemli kaynakların raporuna göre Apple, kendi platformunda yayınlanmak üzere çektireceği bazı filmleri ilk olarak sinemalarda gösterime sunabilir. Bu da Apple TV Plus hizmetini başta Netflix olmak üzere diğer rakiplerinden ayıracak.
Apple'ın böyle bir karar almasının arkasında birkaç farklı neden olduğu söyleniyor. En muhtemel sebepler ise işin ekonomik tarafı. Zira şirket filmleri ilk olarak sinemada gösterime sokarak gişe hasılatı elde etmek istiyor. Ayrıca bir diğer neden de bu filmlerin ödül kazanmasına yardımcı olmak ve şirketin iyi bir film yapımcısı olarak statü kazanmasını sağlamak. Bununla birlikte Apple TV Plus abonesi olmayanların da platformun kısmi içeriğine bu şekilde ulaşabilecek olmalarını da olumlu olarak değerlendirmek mümkün.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim