Anlık Bildirim

Apple Pencil'ın yarı fiyatına yeni kalem geldi: Logitech Crayon

Apple bugünkü bahar etkinliğinde Apple Pencil ile aynı özelliklere sahip ancak yarı fiyatına satın alınabilecek bir dokunmatik ekran kalemi duyurdu. İşte Logitech yapımı Crayon'ın fiyat etiketi.
Apple bugün iPad ailesi için Logitech yapımı Crayon isimli ucuz bir dokunmatik ekran kalemi duyurdu. Chicago'daki eğitim odaklı Bahar etkinliğinde duyurulan kalem 49 dolar fiyat etiketi taşıyor. Ürün piyasadaki 99 dolarlık Apple Pencil modelinin yanına katılacak.
Logitech Crayon temel olarak Apple Pencil ile aynı özellikleri sunduğu halde yarı fiyatına satın alınabilecek. Apple, stylus kalemin yanı sıra yeni bir sağlam Logitech iPad kılıfı ve klavye kombinasyonunu da duyurdu. Henüz fiyatları açıklanmadı ve ürünlerin ne zaman piyasaya sürüleceği şu an için bilinmiyor.

Apple ve Google sınıflara girme çabasında

Apple tarafından düzenlenen eğitim etkinliği okulları, öğretmenleri ve öğrencileri iOS ekosistemine yönlendirmeyi amaçlıyor. Google'ın özellikle de dün Acer tarafından duyurusu yapılan Chrome OS tabletle sınıflardaki hakimiyetini arttırma çabalarını hızlandırması karşısında, Apple bugün Pencil destekli 299 dolar fiyat etiketi taşıyan 9.7 inçlik yeni bir iPad duyurdu. Muhtemelen, Logitech’in yeni Crayon kalemi de bu cihaz üzerinde çalışacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim