Anlık Bildirim

Apple News uygulamasına abonelik servisi eklenecek

iOS 12.2 beta güncellemesiyle ortaya çıkan görüntüler Apple News uygulamasına abonelik servisi ekleneceği gösteriyor. Haberlere ek olarak dergileri de takip edebileceksiniz.
Apple News uygulamasına abonelik servisi eklenecek Tam Boyutta Gör
Apple News haber uygulaması kısıtlı bir bölgede aktif olsa da kullanıcıların oldukça beğenisini kazanmış durumda. Bunun farkında olan Apple, farklı özellikler ile hizmeti geliştirmeye devam ediyor. Daha öncesinde Apple News uygulamasının abonelik servisiyle ilgili sızıntılar duyulmuştu. Bugün ortaya çıkan ekran görüntüleri sızıntıları doğrular nitelikte.

Haber ve dergi aboneliği yapılabilecek

Firmanın müzik ve dizi-film hizmetlerine benzer şekilde Apple News uygulamasına abone olarak haberleri ve dergileri takip edebileceksiniz. Hatta bazı kaynaklar Apple’ın müzik, haber ve dizi hizmetlerin hepsini bir araya getiren tek bir abonelik planı hazırladığını da söylüyor. Bu sayede belirli miktarda ödeme yaparak tüm Apple abonelik hizmetlerine ulaşabileceksiniz.

Yeni abonelik özelliği geliştiriciler için yayınlanan iOS 12.2 beta sürümünde keşfedildi. Hizmet “Apple News Magazines” olarak adlandırılacak. Apple Music’te olduğu gibi kullanıcıların iTunes Store hesabı ile ilişkilendirilecek.

Yeni abonelik hizmetinin ne zaman kullanıcılara açılacağı şu an için bilinmiyor. Ancak testlerin başladığının öğrenilmesi Mart ayında düzenlenecek etkinlikte tanıtılabileceği anlamına geliyor olabilir. Ayrıca tüm Apple hizmetlerini içeren toplu abonelik paketinin de bu etkinlikte ortaya çıkması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim