Anlık Bildirim

Apple Music 60 milyon aboneye ulaştı

Çevrimiçi müzik servisi Apple Music 60 milyon abone sayısına ulaştı. En büyük rakibi Spotfiy ise en son 100 milyon aboneyi geçtiğini açıklamıştı. Detaylar haberimizde.
Apple Music 60 milyon aboneye ulaştı Tam Boyutta Gör
Çevrimiçi müzik servisi dendiğinde akla ilk gelen servisler Spotfiy ve Apple Music oluyor. Haliyle iki servis arasındaki rekabet bir hayli fazla. Apple Music bugün itibariyle 60 milyon aboneye ulaştığını açıkladı. Spotify ise geçtiğimiz Nisan ayından 100 milyon abone sayısını geride bırakmıştı.

ABD'de Apple Music önde

Apple Music, Spotfiy’a kıyasla daha yeni bir servis olduğu için ilk başlarda artış hızı oldukça fazlaydı. Ancak son zamanlarda biraz yavaşladı. Örneğin açıldıktan altı ay sonra 20 milyon gibi devasa bir rakama ulaşılmıştı. Yine de Apple Music, Spotfiy’a göz dağı vermeyi başarıyor. Hatta ABD’de abone sayısı olarak Apple Music’in öne geçtiğini sizlere aktarmıştık.

WWDC 2019'da neredeyse sadece servislerden oluşan bir etkinlik gördük. Abonelik tabanlı hizmetlerine verdiğini önemi artıran Apple, iOS 13 ile birlikte Apple Music için de bazı duyurular yapmıştı. Şarkı sözlerini takip etme özelliği buna örnek olarak verilebilir.

Her ne olursa olsun Apple Music’in Spotify’ı yakalaması için hala uzun bir süreye ihtiyacı var. Uygulama bazında bakıldığında Spotify’ın Windows ve Android’e sunduğu rahatlığın, Apple Music ile yakalanamadığının da altını çizmek gerek. Yani Apple daha fazla kişiye ulaşmak istiyorsa uygulamaları üzerinde daha fazla çalışması gerek.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim