Anlık Bildirim

Apple, LG G8'de kullanılacak teknolojinin patentini aldı

Teknoloji devi Apple, LG'nin G8 ThinQ modelinde kullanacağını duyurduğu ve ekranın hoparlör işlevi göreceği bir özellik olan Crystal Sound OLED teknolojisine benzer bir patent aldı.
Cupertino merkezli teknoloji şirketi Apple, LG'nin G8 ThinQ modelinde kullandığı Crystal Sound OLED teknolojisine benzer yeni bir patent aldı. 28 Şubat tarihli bu patent, tıpkı LG'nin teknolojisi gibi ekranın hoparlör olarak işlev görmesini sağlıyor.

Apple bir adım öteye taşıyabilir

Crystal Sound OLED teknolojisinde ses geleneksel bir hoparlör yerine ekranın titreşimiyle yayılıyor ve LG'nin uygulaması yalnızca telefon görüşmelerindeki sesler için kullanılıyor. Patent, mühendislik ve tasarım konusunda yoğun ayrıntılara girse de bu Apple'ın bu teknolojiyi tam olarak nasıl kullanacağını açıklamıyor.
Gelen haberler Apple'ın bu yeni patentteki teknolojiyi bir üst seviyeye taşıyarak, sadece telefon görüşmesinde değil çok daha fazlası için kullanacağı yönünde. Tabii ki tüm patentlerde olduğu gibi şirketin bunu hayata geçirip geçirmeyeceği konusunda da net bir bilgi vermek zor. Ancak LG'nin daha önce davranıp cihazlarına bu teknolojiyi entegre etmesinin de, Apple'a kıyasla bir avantaj olarak değerlendirildiğini söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim