Anlık Bildirim

Apple Haritalar'a iç mekan haritaları eklenmeye başladı

Teknoloji devi Apple, haritalama servisi olan Apple Haritalar'ın bina içi haritalama özelliklerini genişletiyor. Gelen bilgilere göre şirket iç mekan haritaları arşivini çoğaltmaya başladı.
Yeni bir şehirde veya bilmediğiniz bir adrese giderken yolunuzu bulmak için kullanabileceğiniz Apple Haritalar Google Haritalar, Waze ve Here gibi navigasyon uygulaması alternatifler mevcut. Ancak bazen bunlar arasında seçim yaparken içinde kaybolacağınız büyük binaları gösteren bir harita sunmaları, seçiminizi etkileyebiliyor.

Diğer ülkelere de yayılacak

Apple Haritalar hali hazırda bazı yerlerdeki büyük binalar için haritalama seçenekler sunuyor. Ancak MacRumors'un yeni bir raporuna göre Apple, ABD ve Avusturalya'daki alışveriş merkezleri ve havaalanları için birçok iç mekan haritası ekleyerek Apple Haritalar'ı güncelledi.
Elbette şu an için tüm alışveriş merkezleri ve havaalanları uygulamaya eklenmedi ancak her geçen gün arşivin genişletildiği belirtiliyor. Raporda, dünyanın geri kalanının ise Apple Haritalar'ın iç mekan haritalarından faydalanabilmesi içinse biraz süre gerektiği ifade edilmiş.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim